Državni seminar Sexten 2019 - info i smještaj

Objavljeno
Poštovani polaznici državnog seminara i kampa u Sextenu,
hvala vam na prijavi i želji da otvaranje sezone provedete s nama.
U nastavku su informacije koje će vam biti potrebne kako biste se što lakše snašli.
DOLAZAK i PREDAVANJA
službeni dio seminara traje od 12.-15.12.2019. Planirajte dolazak u četvrtak do 17:00 kako biste stigli na vrijeme na večeru i  kako biste preuzeli skipass. U 21:00 ćemo imati uvodno predavanje u dvorani. Dvorana se nalazi u neposrednoj blizini doljnje stanice gondole koja vodi na vrh Helma, a zove se Haus Sexten - kongresna dvorana.
Na uvodnom predavanju ćete dobiti informacije o sudjelovanju u grupama, načinu rada i lokacijama gdje će se što događati.
SMJEŠTAJ
Plaćanje smještaja potrebno je izvršiti na recepciji hotela prilikom prijave.
Popis u kojem hotelu ste smješteni nalazi se na linku u nastavku. Svi koji sudjeluju na ISIA seminaru/Kampu od 15. - 19.12.2019., bit će smješteni u hotelu Passo Monte Croce.

Link za provjeru smještaja:

Smještaj sudionika seminara

Molimo vas da večer/jutro prije puta provjerite link u slučaju eventualnih promjena.
VAŽNO: Najljubaznije molimo sve sudionike seminara da ne rade probleme/promjene na recepcijama hotela oko smještaja po sobama, jer smo se koliko je bilo moguće potrudili udovoljiti vašim željama. Također je vrlo važno da se posljednji dan boravka prije odlaska na skijanje na recepciji hotela odjavite do 10 sati, u protivnom će vam biti naplaćen još jedan dan boravka.
 Molimo vas da prije check-outa provjerite jeste li podmirili eventualna dugovanja koja ste imali na sobu.
SKI KARTE
Svi koji dolaze u četvrtak u večernjim satima karte preuzimaju od za to zaduženih demonstratora u predvorju hotela Rainer od 17-19:00h. Podjela karata bit će i odmah nakon uvodnog predavanja u dvorani Haus Sexten. 
Molimo sve da dođu na vrijeme po ski karte.
Svi koji dolaze dan ranije (11.12.2019.) svoje ski karte mogu preuzeti u hotelu Rainer, 11.12.2019. od 20:00 - 22:00 sati te 12.12.2019. od 09:30 - 11:30 sati, također u hotelu Rainer.
Svima želimo sretan put i vidimo se na snijegu!!!