Članarine za sezonu 2020/2021

Voditelji skijanja:

Državna članarina: 150 kn - uplaćuje se godišnje

Članarina 1 (iskaznica): 60 kn - uplaćuje se samo kod prvog učlanjivanja ili prilikom reizdavanja

Članarina 2 (amblem): 50 kn - uplaćuje se kod prvog učlanjivanja ili prilikom promjene statusa

Pripravnici učitelja skijanja/snowboarda:

Državna članarina: 200 kn  - uplaćuje se godišnje

Članarina 2 (amblem): 50 kn - uplaćuje se kod prvog učlanjivanja ili prilikom promjene statusa (samo za učitelje skijanja)

Pripravnicima se izdaje Potvrda o statusu

Učitelji skijanja/snowboarda:

Državna članarina: 200 kn  - uplaćuje se godišnje

Članarina 1 (iskaznica): 60 kn  - uplaćuje se kod stjecanja statusa učitelja ili prilikom reizdavanja

Članarina 2 (amblem): 50 kn  - uplaćuje se kod prvog učlanjivanja ili prilikom promjene statusa (samo za učitelje skijanja)

ISIA učitelji skijanja / Demonstratori skijanja/snowboarda:

Državna članarina: 200 kn  - uplaćuje se godišnje

Međunarodna ISIA čl.: 200 kn  - uplaćuje se godišnje

Demonstrator skijanja s ISIA Card-om: Državna članarina: 200 kn - uplaćuje se godišnje Međunarodna ISIA članarina: 200 kn- uplaćuje se godišnje ISIA Card članarina: 100 kn - uplaćuje se godišnje Izdavanje ISIA Card kartice: 60 kn - plaća se jednokratno ili prilikom reizdavanja

Sve navedene članarine uplaćuju se na račun HZUTS-a:

2360000 - 1101359833 Zagrebačka banka

IBAN: HR7423600001101359833

Na uplatnicu se uplaćuju svi navedeni iznosi (mogu i zajedno), a u opisu plaćanja važno je navesti točnu specifikaciju uplaćenog. Također, prilikom uplate važno je napisati Vaš poziv na broj (možete ga naći pod linkom Članovi/Tablica članova pod oznakom ID). Poziv na broj je važan kako bismo na izvodima mogli utvrditi čija je uplata.

Ukoliko se tek učlanjujete i nemate još ID pod poziv na broj upisujete vaš datum rođenja.

Tijekom prvog učlanjivanja uplaćuju se sve članarine (državna, članarina1 i članarina2) a tijekom slijedećih godina uplaćujete članarinu prema statusu koji imate.

Seniori (članice starije od 55 godina i članovi stariji od 60 godina) plaćaju 50 % državne članarine. ISIA članarina plaća se u punom iznosu, kao i novi amblem i iskaznica.

Voditelji, učitelji i treneri muškog spola nakon 60, a voditeljice, učiteljice i trenerice ženskog spola nakon 55 godina života i najmanje tri potvrđene IVSS, IVSI ili ISIA licence dobivaju trajnu IVSS, IVSI ili ISIA licencu bez obveznog sudjelovanja na seminaru.

Članarina Područnom zboru plaća se na zasebnoj uplatnici na žiro račun područnog zbora. Popis područnih zborova s iznosima njihovih članarina možete pronaći pod linkom O nama/Područni zborovi.

Svi voditelji, pripravnici, učitelji i treneri skijanja članstvo u HZUTS-u i pravo na licencu mogu ostvariti isključivo kroz članstvo u Područnom zboru.

Potvrda o plaćenoj članarini (hologram) i licenca dobit će se samo nakon plaćanja članarine područnom zboru i državne članarine HZUTS-u (uz preduvjet potvrđene licence za tekuću sezonu).

Članovi su slobodni odabrati i učlaniti se u područni zbor po vlastitom odabiru.

Upućujemo članove da se vezano za uplatu članarina i reguliranje svih eventualnih problema obrate tajnicima svojih Područnih zborova.

Prilikom podizanja holograma i markice u Područnom zboru, potrebno je na uvid donijeti potvrdu o plaćanju (odrezak uplatnice, potvrdu internet bankarstva...) za državnu članarinu HZUTS-a.

Ukoliko član nema važeću iskaznicu sa zalijepljenim markicama za tekuću godinu i vidljivo istaknut amblem prilikom rada licenca se smatra nevažećom.